Meny 1

Förrätt

Bakad rotselleri i olivlja & örter serveras med

stekta kantareller i kallpressad rapsolja,

toppas med laxrom & friterad purjolök.

 

Varmrätt

Rotfruktsbakad kalvinnanlår, i 6 h,

serveras med gräddstekt kål- & svartrot,

svart vitlökscrème & picklad melon rättika.

 

Dessert

Crème brûlée serveras med en kula citron sorbet.

435 kr/person

Samtliga i sällskapet måste beställa från samma meny.

Meny 2

Förrätt

Dill- & fänkåls gravad rödingfilé serveras med picklad

kronärtskocka- & sherrytomater samt sellerikräm.

 

Varmrätt

Torskryggfilé stekt i kallpressad rapsolja

serveras med tryffelstuvad blomkål,

eldade kungsräkor & krossad mandelpotatis.

 

Dessert

Crème brûlée serveras med en kula citron sorbet.

465 kr/person

Samtliga i sällskapet måste beställa från samma meny.

Meny 3

Förrätt

Hummersallad med sesamvinägrett, krispig bacon,

rostade pinjenötter & parmesandressing.

 

Varmrätt

Helstekt ryggfilé av Angus serveras med råraka smaksatt med morötter, brysselkål stuvad med syrad grädde & kryddbakade röda äpplen samt lagrad ost.

 

Dessert

Crème brûlée serveras med en kula citron sorbet.

495 kr/person

Samtliga i sällskapet måste beställa från samma meny.