måndag

 

Bakad koljafilé med kapris- & rödbetor i brynt smör samt potatispuré.

Fläskfilépasta med fyra ostar & grillad zucchini & paprika.

Veckans vegetariska: Halloumiburgare med soltorkad tomatkräm & grillad paprika & lök.

Pensionärspris, 85 kr, mellan kl 13:00-14:00  vid uppvisande av kort.

 

Tisdag

 

Pankopanerad fiskfilé med en röra på gravad lax, syrad gurka & dill samt kokt potatis.

Köttfärsbiff serveras med potatis- & rotfrukt gratäng, balsamicosky & bacon.

Veckans vegetariska: Halloumiburgare med soltorkad tomatkräm & grillad paprika & lök.

Pensionärspris, 85 kr, mellan kl 13:00-14:00  vid uppvisande av kort.

 

onsdag

 

Västerbottenost gratinerad sejrygg serveras med rommajonnäs, citron & dill.

Nachopanerad kycklinglårfilé med salsa, friterad halloumi & klyftpotatis.

Veckans vegetariska: Halloumiburgare med soltorkad tomatkräm & grillad paprika & lök.

Pensionärspris, 85 kr, mellan kl 13:00-14:00  vid uppvisande av kort.

 

torsdag

 

Stekt rödspätta med skagenröra,dill,citron & kokt potatis.

12-timmars fläskkarré med rostad majs, paprika, BBQ-sås & vitlök.

Veckans vegetariska: Halloumiburgare med soltorkad tomatkräm & grillad paprika & lök.

Pensionärspris, 85 kr, mellan kl 13:00-14:00  vid uppvisande av kort.

 

fredag

 

Fisk- & skaldjurs Wallenbergare serveras med brynt hummersmör, räkor & potatispuré.

Schnitzel med madeirasky, citron, kapris & pommes frites.

Veckans vegetariska: Halloumiburgare med soltorkad tomatkräm & grillad paprika & lök.

Pensionärspris, 85 kr, mellan kl 13:00-14:00  vid uppvisande av kort.

 

 

Meddela oss om eventuella allergier!