måndag

 

Kummelfilé med potatis- & blomkålspuré, brynt smör,citron samt grönsaker.

Köttfärsbiff med tomat- & mozzarellasallad, rosmarinsky & purjolök.

Veckans vegetariska: Risfyllda vinbladsdolmar med hummus & liten grönsallad.

 

Tisdag

 

Västerbottenostbakad bleka med dillpicklad fänkål- & gurka, lime & kokt potatis.

Raggmunk med stekt fläsk från Färila & lingonsylt.

Veckans vegetariska: Risfyllda vinbladsdolmar med hummus & liten grönsallad.

 

onsdag

 

Fisk- & skaldjursWallenbergare med gröna ärtor & skirat smör.

Ört-& vitlökssotad kyckling med risotto samt svart trumpetsvamp.

Veckans vegetariska: Risfyllda vinbladsdolmar med hummus & liten grönsallad.

 

torsdag

 

Grillbuffè  110 kr/person

Kom & ät så mycket ni orkar!

Veckans vegetariska: Risfyllda vinbladsdolmar med hummus & liten grönsallad.

 

fredag

 

Smörstekt laxfilé med dillslungad potatis, vitvinssås & broccoli.

Nattbakad fläskkarré med chilismör, rödvinssky & potatisgratäng.

Veckans vegetariska: Risfyllda vinbladsdolmar med hummus & liten grönsallad.

 

 

 

Meddela oss om eventuella allergier!