måndag

 

Panerad rödspätta med skagensås & dillkokt färskpotatis.

Grillad kycklingfilé med västerbottenost & ugnsstekta potatisstavar.

Veckans vegetariska: Krämig gnocchi med sparris- & skogssvamp samt riven parmesan.

 

Tisdag

 

Limebakad torskfilé med hummersås & potatis- & selleripuré.

Nattbakad karré med rotfruktsgratäng & rostad kalvbuljong.

Veckans vegetariska: Krämig gnocchi med sparris- & skogssvamp samt riven parmesan.

 

onsdag

 

Fisk Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor & len potatispuré.

Fläskschnitzel med persiljesmör, rödvinssky & rostad potatis.

Veckans vegetariska: Krämig gnocchi med sparris- & skogssvamp samt riven parmesan.

 

torsdag

 

Krämig fiskgryta (lax, torsk & räkor) med citruskokt potatis.

Färsbiff med medelhavsgrönsaker i tomatsås & örtpotatis i ugnen.

Veckans vegetariska: Krämig gnocchi med sparris- & skogssvamp samt riven parmesan.

 

fredag

 

Färsk pasta med heta räkor.

Fläskytterfilé B&W med bearnaisesås & rödvinssås.

Veckans vegetariska: Krämig gnocchi med sparris- & skogssvamp samt riven parmesan.

 

 

Meddela oss om eventuella allergier!