måndag

 

Panerad kolja med stuvad spenat & limemarinerade räkor.

Kycklingfilé med bearnaisesås & ugnsbakad klyftpotatis.

Veckans vegetariska: Morotsbiff med stuvad spenat serveras med gnocchi.

 

Tisdag

 

Smörstekt kungsfisk med pepparrot, kapris sallad & citronmajonnäs.

Hemlagad köttfärslimpa med kantarellsås & smörstekt kokt potatis.

Veckans vegetariska: Morotsbiff med stuvad spenat serveras med gnocchi.

 

onsdag

 

Havets wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor & potatispuré.

Fläskytterfilé Provencale med rödvinssky, tomatsallad & råstekt potatis.

Isterband med stuvad potatis & rödbetor.

Veckans vegetariska: Morotsbiff med stuvad spenat serveras med gnocchi.

 

torsdag

 

Torskfilé med kräft- & prästostcrème, gurksallad samt krossad potatis.

Hemlagad raggmunk med fläsk från Björks i Färila serveras med lingonsylt.

Veckans vegetariska: Morotsbiff med stuvad spenat serveras med gnocchi.

 

fredag

 

Ugnsbakad lax med krämig citronsås, syrad spetskål & dillkokt potatis.

Grekisk kötttfärsbiff med tzatziki, tomatsallad & klyftpotatis.

Veckans vegetariska: Morotsbiff med stuvad spenat serveras med gnocchi.

 

Vi har även två extra luncher varje dag för 99:-

 

Stuvade makaroner med stekt falukorv.

Köttbullar med potatispuré, gräddsås & pressgurka.

 

 

Meddela oss om eventuella allergier!