måndag

 

Smörstekt rödspätta med skagenröra, dill, grillad citron & kokt potatis.

Chilistekt kyckling med basilika & fetaostkräm samt rostad potatis.

Veckans vegetariska: Parmesanbakad aubergine med mustig tomatsås & ruccola.

Veckans sallad:  Chilifräst scampi, grillad paprika & aioli 110:-

 

Tisdag

 

Fisk Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, citron & potatispuré.

Benfri kotlett med tomatsås & vitlöksmarinerad mozzarella.

Veckans vegetariska: Parmesanbakad aubergine med mustig tomatsås & ruccola.

Veckans sallad:  Chilifräst scampi, grillad paprika & aioli 110:-

 

onsdag

 

Örtbakad sej med gräddig vitvinssås samt potatis- & zucchinibakelse.

Nattbakad karré med rostad vitlöksssås & frästa haricorverts m.m.

Veckans vegetariska: Parmesanbakad aubergine med mustig tomatsås & ruccola.

Veckans sallad:  Chilifräst scampi, grillad paprika & aioli 110:-

 

torsdag

 

Stekt kolja med hummerhollandaise, rostad morot, spenat & fänkål samt kokt potatis.

Grekisk köttfärsbiff med kronärtskocka, tzatziki & fetaost.

Veckans vegetariska: Parmesanbakad aubergine med mustig tomatsås & ruccola.

Veckans sallad:  Chilifräst scampi, grillad paprika & aioli 110:-

 

fredag

 

Sotad lax med friterad broccoli, sparris, ruccola, dill & kokt potatis.

12 timmars högrev Rydberg med ölkokt lök, dijon- & pepparrotscreme.

Veckans vegetariska: Parmesanbakad aubergine med mustig tomatsås & ruccola.

Veckans sallad:  Chilifräst scampi, grillad paprika & aioli 110:-

 

 

Meddela oss om eventuella allergier!