måndag

 

Stekt koljafilé serveras med brynt rödlökssmör, hackat ägg & kokt potatis.

Kycklingfilé serveras med ädelostsås, färsk tagliatelle & sauterad morot.

Veckans vegetariska: Halloumi- & zucchini biffar med tomatsallad & tzatziki.

Veckans pasta: Carbonara (bacon, äggula, parmesan).

 

Tisdag

 

Krabbfylld kungsflundra med hummersås, friterad palsternacka & kokt potatis.

Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor & lingonsylt.

Veckans vegetariska: Halloumi- & zucchini biffar med tomatsallad & tzatziki.

Veckans pasta: Carbonara (bacon, äggula, parmesan).

 

onsdag

 

Stekt torskfilé med stuvad bladspenat, citron & kokt potatis.

Bakad fläsksida med picklad svamp & gräddstekt savoykål.

Veckans vegetariska: Halloumi- & zucchini biffar med tomatsallad & tzatziki.

Veckans pasta: Carbonara (bacon, äggula, parmesan).

 

torsdag

 

Västerbottenostbakad sejrygg med sandefjordsås, lökfrästa champinjoner & kokt potatis.

Långbakad fläskkarré serveras med portvinssås & potatisbakelse med parmesan.

Veckans vegetariska: Halloumi- & zucchini biffar med tomatsallad & tzatziki.

Veckans pasta: Carbonara (bacon, äggula, parmesan).

 

fredag

Fisk- & skaldjursgryta serveras med saffransaioli & ris.

Entrecote med bearnaisesås, tomatsallad & potatisgratäng.

Veckans vegetariska: Halloumi- & zucchini biffar med tomatsallad & tzatziki.

Veckans pasta: Carbonara (bacon, äggula, parmesan).

 

 

Meddela oss om eventuella allergier!