måndag

 

Stekt kolja med en sallad av rödbetor, rödkål & apelsiner, saffransfärskost & kokt potatis.

Kryddstekt kycklingbröst med citronsås & rostade grönsaker.

Veckans vegetariska:  Spenat - & riccottafylld pasta med tomatsås.

 

Tisdag

 

Panerad torskfilé med ratatouille & rosmarinpotatis.

Fläskytterfilé med bearnaisesås & pommes frites.

Veckans vegetariska:  Spenat - & riccottafylld pasta med tomatsås.

 

onsdag

 

Bakad kungsfisk med räksås samt dillslungad potatis.

Kalvfärsbiff med kantarellsås & potatispuré.

Veckans vegetariska:  Spenat - & riccottafylld pasta med tomatsås.

 

torsdag

 

Ugnsbakad torsk med broccoli- & blomkålscrème, friterade rödbetor & kapris.

Helstekt karré med äppelcidersås & rostad potatis med äpple.

Veckans vegetariska:  Spenat - & riccottafylld pasta med tomatsås.

 

fredag

 

Fetaostbakad lax med gurkyoghurt & rödlökssallad

Fläskfilé med vår egen pepparsås & friterad potatis.

Veckans vegetariska:  Spenat - & riccottafylld pasta med tomatsås.

 

Vi har även två extra luncher varje dag för 99:-

 

Stuvade makaroner med stekt falukorv.

Köttbullar med potatispuré, gräddsås & pressgurka.

 

 

Meddela oss om eventuella allergier!